Roliga sporter till roliga tillfällen

 Fotboll är en av Sveriges mest älskade sporter och en av de mest populära sporterna i hela världen. Det är både traditionellt och roligt. Fotboll spelas på ett rektangulärt fält med två lag, en boll och med ett mål i varje ände. Målet med spelet är att göra mål genom att få bollen i motståndarnas mål. Målvakterna är de enda spelarna som tillåts att röra bollen med händerna eller armar medan den är i spel och bara i det egna straffområdet. Det lag som gör flest mål i slutet av matchen vinner. En rolig gruppaktivitet för alla åldrar och tillfällen. En annan rolig gruppaktivitet inom en helt annan sorts av fotboll är Bubble ball, galen sport där man spelar fotboll i stora bubblor!

Skridskor

Under vinterhalvåret är en rolig aktivitet att åka skridskor. Antingen kan man åka i en inomhushall eller så kan man njuta av det kalla vädret och åka längst en frusen sjö eller flod. Om du vill göra det mer tävlingsinriktat, utmana dina vänner i en match ishockey. Det är en annan sport som många svenska medborgare håller kär. Precis som med fotboll har man två lag med två mål. Matchen avgörs beroende på vilket lag har gjort mest mål. Passar det inte är det alltid trevligt att njuta av en trevlig skridskotur med dina bästa vänner.

Pole Dancing

Pole dance är en form av performancekonst som har förknippats med strippklubbar och nattklubbar. Denna annorlunda konstform har nyligen vuxit i popularitet för konditionsträning och underhållning. Pole dancing kräver mycket styrka och kondition och är extremt roligt att göra med dina närmsta vänner. Ta med dem till en dansstudio och skratta åt varandras "dans moves". Pole dancing kommer säkerligen lämna roliga minnen hos dig och dina vänner.

Volleyboll

Under sommaren så kan en tur till stranden vara ett roligt val under en möhippa eller svensexa. Där kan du även utmana hela gruppen i en match volleyboll. Volleyboll är en lagsport där två lag av sex spelare avskiljs genom ett nät. Varje lag försöker att få poäng genom att jorda en boll på det andra lagets sida. En rolig sport tillgänglig för både inomhus- och utomhusaktiviteter.